BLOGDA ARAYINIZ

BUGÜNKÜ İZLENME

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Ege denizindeki, Türk adalarından, ‘Eşek’ ve ‘Bulmaç’ adaları, Yunanistan tarafından İşgal edildi...


Adayı işgal eden Yunanistan, askerlerini bu adalarda konuşlandırmış ve Yunanistan bayrağını adalarımız üzerine dikmiştir.

Konuya, ne AKP Hükümetinden, ne TBMM muhalefetinden ve ne de Türk Silahlı Kuvvetlerinden bir tepki verilmediği gibi, bu konuda yapılan haberler ve duyuruların da sessizce internetten yok edildiği tespit edilmiştir.

Cumhuriyetçi Hareket önderi, Prof. Dr. Öner Samanlı bu hususta ısrarlı takiplerini sürdürürken, sürekli yaptığı haberlerin internet medyasından silindiğini açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Ulusalcı ve Cumhuriyetçi güçlerini göreve davet eden ‘Cumhuriyetçi Hareket’ Önderi, Prof. Dr. Öner Samanlı;


http://www.ataturkforum.com  internet sitelerinde yaptığı açıklamasında,

Prof. Samanlı; “Bir santimetrekare vatan toprağının bile başka bir ülkeye peşkeş çekilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu hususta ivedilikle AKP Hükümetinden, TBMM muhalefetinden ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden açıklama bekliyoruz.

Bu uğurda ölmeye razıyım.  En yakın zamanda, canımın pahasına da olsa  iki adaya giderek,  şühedalarımızın kanlarıyla renklenmiş şanlı ay yıldızlı Türk bayrağımızı dikmeye gideceğim, bu uğurda vermem gereken canımsa  onu da vereceğim” açıklamasında bulunmuştur.

Bilindiği üzere, Prof. Dr. Öner Samanlı; Türkiye Cumhuriyeti devletinin yapması gerektiği halde yapmadığı, Türkiye ve dünyanın en kapsamlı Atatürk  internet, http://www.ataturksitesi.com/  sitesini, 17 yıldır tamamen kendi maddi imkanları ile yapılmasını sağlamış ve yayında tutmaktadır.

HaberPress, ParisJournal,  BBC News

Hiç yorum yok: